Cutit Fallkniven WM1, VG10, Piele

Cutit Fallkniven WM1, VG10, Piele
Stoc:
disponibil la comanda
Cod Produs SKU
WM1Lvg10
Lungime totala
175 mm
Grosime
3.5 mm
Lungime lama
71 mm
Categorie
Cutite de purtat la gat
Producator
Fallkniven
Descriere Scurta

Lungime totala: 175mm
Lungime lama: 71mm
Grosime: 3.5mm
Otel: VG10
Duritate: 59 HRC

Maner(material) TERMORUN
Teaca Piele

Greutate
70 gr.
Model
39677441
Descriere

Cutit WM1

Mai mult de jumatate din populatia globala o constituie femeile - si totusi modelul WM este probabil primul cutit proiectat pentru a se adapta si a se conforma necesitatilor unei femei. Disignul lipsit de agresivitate, manerul bine croit si sigur, teaca robusta din piele - totul functioneaza perfect. Eficienta a fost prioritatea care a determinat designul acestui cutit care a devenit de uz zilnic.

Lama convexa confera un profil care este extrem de puternic, in acelasi timp avand o lama subtire pentru taiat. Designul confortabil si ergonomic al manerului faciliteaza apucarea sigura a lui chiar cu mainile ude sau reci si permite un control deplin asupra pozi?iei lamei. Cu?itul este foarte igienic, fiind usor de curatat.

Lama puternica se imbina cu manerul acolo unde are cea mai mare grosime, si deoarece noi folosim cel mai puternic otel din lume, suntem siguri ca acest cu?it este practic indestructibil.

Otelul VG10 rezistent la rugina este supus unui proces intens avansat constant , atat pentru a dobandi o rezistenta crescuta cat si pentru conservarea lamei , calitati care fac cutitele noastre sa fie foarte cautate.

Teaca KYDEX pentru gat.

Cea mai atractiva teaca a noastra! Va confera un acces foarte bun la cutit. Din teaca cutitul iese foarte usor si totodata pastreaza securitatea cutitului. Agatati cutitul de gatul dv, puneti-l in buzunar - teaca KYDEX pentru gat functioneaza bine orice ati face.

Compozitia chimica a otelului VG 10

Carbon 1 %

Crom 15,00%

Siliciu 0,6%

Molibden 1,05%

Mangan 0,50%

Fosfor 0,03%

Cobalt 1.40%

Vanadiu 0,20%

Lungime totala: 175mm
Lungime lama: 71mm
Grosime: 3.5mm
Otel: VG10
Duritate: 59 HRC

Maner(material) TERMORUN
Teaca Piele