Cutit Fallkniven TK2

Cutit Fallkniven TK2

2 003,50 RON Cere detalii

Stoc:
disponibil la comanda
Cod Produs SKU
TK2L
Descriere Scurta

Otel 3G

Duritatea (la tais) 62HRC

Lungime totala: 215mm

Grosime: 4.5mm

Lungime lama: 100mm

Descriere

Cutite suedeze de prima clasa
Seria de cutite suedeze " Tre Kronor " (" Trei coroane " ) ofera o solutie tehnologica avansata combinata cu un design suedez ce nu se demodeaza. Ca rezultat al unui indelungat proces de dezvoltare, Fallkniven AB este prima firma din lume care este in masura sa ofere un cutit cu lama din otel laminat 3G. Noul otel laminat 3G este un otel anticoroziv revolutionar cu un miez realizat din deja faimosul otel sinterizat Super Gold Powder Steel ( SGPS) si lateralele din otel VG2. Astfel se obtine o lama rigida, puternica, cu o durabilitate extrem de buna a taisului. Cutitele sunt realizate in traditia suedeza care armonizeaza forma si functionalitatea. Rezultatul este un cutit pe care utilizatorul il va aprecia pentru adaptabilitatea sa.
Tre Kronor #1
Daca doriti sa va daruiti un cutit cu adevarat frumos si totodata complet din punct de vedere tehnic,atunci TK1 este o alegere evidenta: pur si simplu este exceptional. Otelul laminat sinterizat ofera un tais si rigiditate de negasit pana acum pe piata.. Fiecare cutit este produs manual de catre profesionisti iscusiti ceea ce inseamna ca fiecare cutit este unic.
Tre Kronor #2
Daca pretul si performanta sunt factori decisivi, TK2 este castigatorul.Priza sigura si comfortabila impreuna cu lama puternica din otel laminat formeaza o combinatie a carei valoare nu are egal in lume.Este un cutit pe care te poti baza.
Cutitele se livreaza in cutii-cadou desebite.
Compozitia chimica a otelului
Carbon 1.40%
Crom 15,00%
Siliciu 0,50%
Molibden 2,80%
Mangan 0,40%
Sulf 0,03%
Fosfor 0,03%
Vanadiu 2,00%

 

Lungime totala: 215mm

Grosime: 4.5mm

Lungime lama: 100mm

Otel 3G

Duritatea (la tais) 62HRC

Maner(material) Cauciuc termoformat

Teaca Piele neagra