Cutit Fallkniven S1 black teaca piele, otel VG10, 59 HRC duritate

Cutit Fallkniven S1 black teaca piele, otel VG10, 59 HRC duritate

1 321,23 RON Cere detalii

Stoc:
stoc limitat
Cod Produs SKU
S1bzL
Lungime totala
247 mm
Grosime
5 mm
Lungime lama
130 mm
Producator
Fallkniven
Descriere Scurta

Otel Laminat VG10

Greutate
190 gr.
Model
06446
Descriere

Modelul S1, cutit pentru activitati in aer liber

S1 este probabil cel mai bun cutit pentru pescari si vanatori realizat vreodata. Lama sa este robusta, realizata din otelul inoxidabil inalt aliat VG 10 si cu tais convex pentru un tais mai ascutit si fara riscul de deteriorare a acestuia. Varful a fost proiectat in asa fel incat sa dea rezultate foarte bune la trapungere si taisul lung este foarte bun pentru jupuit. Lama este destul de lunga pentru ciopliri usoare si nu se va rupe-are grosimea de 5 mm.

Puteti alege varianta neagra daca nu doriti reflexii ale luminii pe lama. Manerul din Termorun negru nu se va distruge daca veti lovi cu el pentru ca lama se continua pe toata lungimea manerului si este vizibila la capatul acestuia. Manerul striat asigura o priza buna chiar si atunci cand mainile va sunt reci sau umede. In functie de nevoi, puteti opta pentru o teaca din piele groasa sau o teaca rezistenta la apa din zytel.Noua teaca din Zytel imbina toate calitatile pe care un utilizator pretentios le doreste la o teaca.

La fel ca si A1 si F1, tot asa si S1 este minutios testat inainte de livrare. Nu veti avea probleme cu un astfel de cutit. Incercati un cutit clasic de la Fallkniven si nu veti fi dezamagiti.

Compozitia chimica a otelului VG 10

Carbon 1 %

Crom 15,00%

Siliciu 0,6%

Molibden 1,05%

Mangan 0,50%

Fosfor 0,03%

Cobalt 1.40%

Vanadiu 0,20%

Otel Laminat VG10

Duritatea ( la tais) 59 HRC.Maner ( material) TERMORUN