Cutit Fallkniven F1 VG10 Alb Zytel

Cutit Fallkniven F1 VG10 Alb Zytel
Cutit Fallkniven F1 VG10 Alb Zytel Cutit Fallkniven F1 VG10 Alb Zytel Cutit Fallkniven F1 VG10 Alb Zytel Cutit Fallkniven F1 VG10 Alb Zytel Cutit Fallkniven F1 VG10 Alb Zytel
Stoc:
stoc limitat
Cod Produs SKU
F1z
Lungime totala
210 mm
Grosime
4,5 mm
Lungime lama
97 mm
Categorie
Cutite de bucatarie
Producator
Fallkniven
Descriere Scurta

Lungime totala: 210mm
Lungime lama: 97mm
Grosime: 4.5mm
Greutate: 150g
Otel: VG10   3G
Duritatea : 59HRC
Maner: Thermorun
Culoare lama: Alb

Teaca: Zytel

Greutate
150 gr.
Model
00137
Descriere

Cutit Fallkniven F1

Modelul F1, cutit suedez de supravietuire.
Cu modelul F1 s-a impus un nou standard mondial. Principii cum ar fi design-ul, ergonomia si economicitatea au stat la baza proiectarii acestui cutit si reprezinta cel mai avansat concept in domeniu. Cutitul depaseste cu mult standarde internationale referitoare la rezistenta, siguranta in exploatare si raportul calitate/pret.
Din 1995 modelul F1 este cutitul de supravietuire oficial al pilotilor din Fortele Aeriene Suedeze.
Modelul F1 reprezinta o filozofie complet noua in ceea ce priveste cutitele de supravietuire. Imbina experienta mai multor generatii de producatori de cutite cu tehnologia moderna. Dimensiunile ergonomice, designul elaborat, otelul incredibil de rezistent sunt numai cateva din multele detalii care fac acest cutit un instrument de incredere.
Modelul F1 este un cutit usor de folosit si foarte versatil. Priza placuta, sigura si otelul foarte dur si totusi rezistent, fac acest cutit foarte util atat pentru activitatile curente cat si pentru cele solicitante.
Lama puternica este realizata dintr-un otel foarte dur. Cutitul poate fi folosit cu incredere pentru cioplit, dar este util si in activitatile cotidiene. Deoarece lama se continua pe toata lungimea manerului se poate folosi ca o dalta fara sa se sparga manerul. Teaca rezistenta din kydex permite purtarea la centura, pe rucsac sau chiar in pozitie rasturnata. Modelul F1 este rezistent la umezeala si se comporta la fel de bine in frig extrem cat si in caldura torida.

Modelul F1BM are manerul din micarta neagra si lama finistata oglinda. Este un cutit cu aceleasi dimensiuni ca modelul F1 standard , gandit in special pentru colectionari.

Carbon 1 %
Crom 15,00%
Siliciu 0,6%
Molibden 1,05%
Mangan 0,50%
Fosfor 0,03%
Cobalt 1.40%
Vanadiu 0,20%

Lungime totala: 210mm
Lungime lama: 97mm
Grosime: 4.5mm
Greutate: 150g
Otel: VG10   3G
Duritatea : 59HRC
Maner: Thermorun
Culoare lama: Alb

Teaca: Zyte

Maner ( material) TERMORUN/Micarta neagra