Briceag Fallkniven PXL maroon micarta.otel 3G, trei straturi, duritate 62HRC

Briceag Fallkniven PXL maroon micarta.otel 3G, trei straturi, duritate 62HRC
Briceag Fallkniven PXL maroon micarta.otel 3G, trei straturi, duritate 62HRC Briceag Fallkniven PXL maroon micarta.otel 3G, trei straturi, duritate 62HRC Briceag Fallkniven PXL maroon micarta.otel 3G, trei straturi, duritate 62HRC Briceag Fallkniven PXL maroon micarta.otel 3G, trei straturi, duritate 62HRC
Stoc:
disponibil la comanda
Cod Produs SKU
PXLmm
Lungime totala
199mm
Grosime
3.5mm
Lungime lama
88mm
Categorie
Bricege
Producator
Fallkniven
Descriere Scurta

Lungime totala: 199mm
Grosime 3.5mm
Lungime lama: 88mm
Otel: 3G
Duritate: 62HRC
Greutate: 179g
Include o clema pentru buzunar.

PXL este un briceag modern, pentru utilizarea de zi cu zi. Lama este confectionata dintr-un otel inoxidabil 3G pulbere, la o duritate HRC de 62. Manerul este din otel inoxidabil si micarta.

Model
45084
Descriere

Otelul din care este realizata lama este un otel sinterizat japonez - 3G . Lama este realizata in 3 straturi, constructia aceasta oferind o rezistenta superioara lamei. Duritatea taisului este 62HRC ( valoare impresionanta pentru cutite de serie ) fara a fi casanta.
Finisajul , detaliile sunt realizate cu deosebita grija si precizie ridicata, obtinandu-se astfel un briceag cu mecanism precis si sigur in functionare,robust , cu un aspect elegant.
Fallkniven este o marca recunoscuta in randurile cunoscatorilor pentru produsele de calitate exceptionala. Produsele Fallkniven sunt cutite de serie ce rivalizeaza ca si caracteristici si calitati cu produsele facute la comanda, cutitele Fallkniven avand totusi preturi mai mici decat cutitele facute la comanda