Cold Steel - Maceta Kukri

Cold Steel - Maceta Kukri

148,46 RON Cere detalii

Stoc:
stoc limitat
Cod Produs SKU
97KMSZ
Lungime totala
45.7cm
Grosime
2mm
Lungime lama
33cm
Material
otel carbon 1055, polipropilena, cordura
Categorie
Macete
Producator
Cold Steel
Descriere Scurta

Maceta Cold Steel Kukri

"Calul de povara" al celor de la Cold Steel, maceta Kukri are o structura puternica full-tang, lama din otel carbon 1055 intarita prin procese termice si un maner rezistent si confortabil din polipropilena.
Atat de folositoare este aceasta unealta incat pana si bastinasii din Africa detin cate una. Conceputa pentru a suporta cele mai grele sarcini, calitatea macetei Cold Steel Kukri se ridica mult peste categoria sa de pret. O unealta extraordinara pentru taiat, despicat, sculptat, zdrobit si retezat, maceta Kukri redefineste notiunea de chilipir.

 

Greutate
454g
Descriere

Maceta Cold Steel Kukri

Daca ati fi dintr-odata izolat pe o insula pustie sau pierdut in salbaticie, care este unealta pe care ati dori s-o aveti la dumneavoastra? Raspunsul este o maceta buna. Maceta s-a dovedit, in ultimele trei secole, a fi unealta suprema pentru supravietuire si activitatile in natura. Va taia, reteza, felia, hacui, despica, razui, sapa, zdrobi, sculpta, sparge, ciopli cam orice ii puneti in fata. De asemenea, maceta este o arma improvizata mortala. Poate fi folosita pentru a vana atat pesti cat si animale de padure si o puteti folosi la jupuit, dezosat, filetat, macelarit etc. Uitandu-va la pretul minuscul, acesta trebuie sa fie cel mai mare chilipir din lume. De fapt, maceta este atat de ieftina si folositoare incat pana si cei mai saraci tarani din America de Sud sau bastinasii din Africa detin invariabil una si se bazeaza pe ea ca fiind una din cele mai pretioase posesii.

Lamele macetelor Cold Steel Kukri sunt realizate din otel carbon 1055 intarit la temperaturi extreme si acoperit cu un finisaj negru anticoroziv. Fiecare maceta de acest fel vine ascutita din fabrica in asa fel incat sa poata indeplini o gama mai larga de sarcini, insa, cu putina munca de ascutire, o veti putea folosi cu usurinta pentru barbierit. Manerul dur, din polipropilena, al macetei Kukri este conceput sa ofere o prindere confortabila si implicit, o manuire imbunatatita, si rezista cu usurinta ciobirii, craparii sau spargerii, traind practic pentru totdeauna.

Nu exista arma cu un singur tais care sa invinga o maceta Kukri buna in ceea ce priveste taiatul sau despicatul. Este adevarat ca cele mai bune macete Kukri, precum modelele Cold Steel LTC sau Gurkha, pot fi ceva mai scumpe. Desi acestea au performante extraordinare pentru pretul lor, unii oameni au nevoie doar de un "cal de povara" performant si nu prea scump. Maceta Cold Steel Kukri a fost creata special pentru a indeplini aceasta nevoie. Ea vine intr-o teaca zdravana Cor-Ex si este gata pregatita din cutie sa suporte ore lungi de activitate nemiloasa.

Functii: maceta utilitara, outdoor, bushcraft, vanatoare, survival.

Specificatii:
- structura puternica full-tang
- lungime lama: 33cm
- lungime totala: 45.7cm
- grosime lama: 2mm
- material lama: otel carbon 1055 intarit prin procese termice
- finisaj: negru, mat, anticoroziv
- lungime maner: 12.7cm
- material maner: polipropilena rezistenta la impact
- teaca: Cor-Ex
™ (cordura)
- greutate: 454g