Cold Steel - Sabie Grosse Messer

Cold Steel - Sabie Grosse Messer

1 599,64 RON Cere detalii

Stoc:
disponibil la comanda
Cod Produs SKU
88GMS
Lungime totala
107.3cm
Grosime
5mm
Lungime lama
81.3cm
Material
otel carbon 1055, lemn de palisandru
Categorie
Sabii
Producator
Cold Steel
Descriere Scurta

Cold Steel - Sabie Grosse Messer

Cunoscuta in Germania ca "Marele Cutit", sabia Grosse Messer provine din centrul si nordul Europei unde, in vremuri de mult apuse, atat nobilii cat si taranii se bazau pe ea pentru a-si proteja pamanturile, bunurile si vietile de bandele de talhari.
Datorita lamei late si robuste si manerului de marime generoasa, poate fi manuita cu o singura mana sau cu ambele maini simultan, fiind capabila de a penetra camasile de zale sau taia un om in doua cu o singura lovitura.

Greutate
1815g
Descriere

Cold Steel - Sabie Grosse Messer

Cunoscuta in Germania ca "Marele Cutit", sabia Grosse Messer provine din centrul si nordul Europei unde, in vremuri de mult apuse, atat nobilii cat si taranii se bazau pe ea pentru a a-si proteja pamanturile, bunurile si vietile de bande de hoti, talhari, cotropitori si alte personaje similare.

Datorita lamei late si robuste si manerului de marime generoasa, putea fi manuita cu o singura mana sau cu ambele maini simultan, fiind capabila de a penetra camasile de zale sau taia un om in doua cu o singura lovitura.

Versiunea Cold Steel a acestei arme elegante si simple, dar deosebit de eficiente, prezinta o lama forjata manual din otel carbon 1055, atat de ascutita incat echipa a folosit-o pentru a despica pe jumatate o carte de telefoane cu o singura taietura! Garda si maciulia sunt construite din otel rezistent la rugina, iar manerul este compus din coada full-tang a sabiei si placute de lemn de palisandru nituite pe laterale.

Pentru convenabilitate si siguranta, sabia Grosse Messer soseste impreuna cu o teaca frumoasa din lemn, imbracata in piele si ranforsata cu otel.

Specificatii:
- lungime lama: 81.3cm
- lungime totala: 107.3cm
- grosime: 5mm
- material lama: otel carbon 1055
- material maner: lemn de palisandru
- teaca din lemn, piele si otel
- greutate: 1815g


 

Cold Steel - Sabie Scottish Broadsword
Cold Steel - Sabie Scottish Broadsword

1 706,30 RON

Cold Steel - Sabie Baston
Cold Steel - Sabie Baston

639,87 RON