Cold Steel - Sabie Chinese War Sword

Cold Steel - Sabie Chinese War Sword
Cold Steel - Sabie Chinese War Sword Cold Steel - Sabie Chinese War Sword

2 388,81 RON Cere detalii

Stoc:
disponibil la comanda
Cod Produs SKU
88CWS
Lungime totala
95.9cm
Lungime lama
59.1cm
Material
otel carbon 1055
Categorie
Sabii
Producator
Cold Steel
Descriere Scurta

Cold Steel - Sabie Chinese War Sword

Sunt putine sabii in lume care intimideaza mai tare sau sunt mai eficiente decat sabia de razboi chinezeasca (Chinese War Sword). Timp de secole intregi a fost manuita atat de tarani cat si de soldati, cu rezultate devastatoare. Lama sa uriasa si lata trece prin armura ca prin unt, nemaivorbind de carne si os.

Greutate
1636g
Descriere

Cold Steel - Sabie Chinese War Sword

Sunt putine sabii in lume care intimideaza mai tare sau sunt mai eficiente decat sabia de razboi chinezeasca (Chinese War Sword). Timp de secole intregi a fost manuita atat de tarani cat si de soldati, cu rezultate devastatoare. Lama sa uriasa si lata trece prin armura ca prin unt, nemaivorbind de carne si os. Nu exista nimic ciudat sau bleg in constructia ei. Manerul de 37cm infasurat in sfoara, garda in forma de "S" si maciulia in forma de inel functioneaza impreuna pentru a crea o arma echilibrata care este incredibil de rapida si agila.

Soseste cu un tais gata de lupta si este protejata de o teaca din piele realizata maiestuos de mana. Comandati-o cu incredere, noi suntem convinsi ca veti fi incantati de materialele, designul, finisajul, dar mai ales performanta acestei sabii.

Specificatii:
- lungime lama: 59.1cm
- lungime totala: 95.9cm
- material lama: otel carbon 1055
- maner infasurat in sfoara
- greutate: 1636g
- teaca din piele inclusa