Cold Steel - Kukri Plus Machete

Cold Steel - Kukri Plus Machete

177,67 RON Cere detalii

Stoc:
disponibil la comanda
Cod Produs SKU
97KMPS
Lungime totala
45.72 cm
Grosime
2.8 mm
Lungime lama
33.02 cm
Material
1055 otel carbon
Greutate (g)
566.99 g
Producator
Cold Steel
Descriere Scurta

Cold Steel - Kukri Plus Machete (With Sheath)

Noul botezat Kukri Plus Machete (With Sheath) a fost testat extensiv, dovendindu-se a fi o unealta outdoor multifunctionala extraordinara.
Capabila de a indeplini cele mai grele sarcini de bushcraft, de la taierea lemnelor pentru foc la dezmembrarea prazii, Kukri Plus Machete (With Sheath) ofera in ultima instanta si confortul unei arme de aparare.

Descriere

Cold Steel - Kukri Plus Machete (With Sheath)

Noul botezat Kukri Plus Machete (With Sheath) a fost testat extensiv, dovendindu-se a fi o unealta outdoor multifunctionala extraordinara. Capabila de a indeplini cele mai grele sarcini de bushcraft, de la taierea lemnelor pentru foc la dezmembrarea prazii, Kukri Plus Machete (With Sheath) ofera in ultima instanta si confortul unei arme de aparare.
Cu un strat de protectie negru mat, lama ascutita din otel carbon 1055 este retinuta in conditii de siguranta intr-o teaca durabila Cor-Ex.
Atunci cand a ales ca creeze o noua maceta Kukri, Lynn avea in minte numeroasele sale ore de lupte petrecute in facilitatea de antrenament Cold Steel. Cand alte companii cautau sa angajeze oameni pentru "cunostintele" lor, Lynn si echipa si-au investit sangele, transpiratia si lacrimile in ore nesfarsite de lupta si testare cu diferite prototipuri pentru a imbunatati acest design si asa aproape perfect.

Specificatii:
- lungime lama: 33.02 cm
- lungime totala: 45.72 cm
- grosime: 2.8 mm
- lama din otel carbon 1055
- maner: 12.7 cm confortabil si aderent din polipropilena
- teaca durabila si sigura Cor-Ex Sheath